Sexo, muerte y Kefir: Art Nou a La Escocesa

Alba Feito, Marina Rubio (+Valentina Alvarado), Alba Rihe, Guillermo Moreno y Julia Calvo participen amb ‘Sexo, muerte y Kefir’ al festival d’art emergent ART NOU

A partir del text de la científica Lynn Margulis Sexo, muerte y kefir, els artistes residents de La Escocesa, Alba Feito, Marina Rubio, Guillermo Moreno i Julia Calvo; proposen una trobada per reflexionar al voltant d’aquest assaig, en el qual participaran els i les artistes emergents vinculats a La Escocesa.

La proposta pretén obrir un espai de debat en entorn del temps biològic, al procés creatiu i a les limitacions vitals amb què ens enfrontem. El desenvolupament professional de la carrera de l’humà-artista presenta limitacions marcades per l’edat. Tal com cita l’autora Lynn Margulis, “portar els gens de la mort”, condiciona l’existència dins d’un espai-temps. No obstant això, altres microorganismes romanen eternament joves. El projecte Sexo, muerte y kefir es presentarà públicament el dia 4 de setembre, en el marc de la inauguració de Art Nou, on s’abordarà el text de Lynn Margulis des de diferents interpretacions dins el camp de la ciència. La jornada comptarà amb la col·laboració de diversos agents vinculats a l’àmbit científic i, en contra de la “recomanació de Mahoma”, també es compartirà el Kefir entre els assistents. Aquesta sessió inaugural servirà com a punt de partidapara que els i les artistes desenvolupin la seva feina. El 20 de setembre es tancarà el cicle amb un esdeveniment públic en què es posaran en comú les experiències generades.

04.09.18_18h (públic)
Presentació del projecte. Lectura i debat amb la intervenció i col·laboració de:

. Laura Benítez (Lab Hangar)
. Robert Ruiz (Iberian Craft)
. Adriá Pérez (Bioquímic, simulació molecular)
Demostración i repartiment de quefir entre els i les assistents

20.09.18_18h (públic)
Final de cicle. Mostra pública dels resultats. Finissage

Entrada lliure

IMG_3437IMG_3439IMG_3441IMG_3436.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: