Post-humans, trans-humans o a-humans? la re-articulació de la condició humana a través de les tecnologies

El cicle Parlem d’Art ofereix la xerrada “Post-humans, trans-humans o a-humans? la re-articulació de la condició humana a través de les tecnologies”, que anirà a càrrec de Laura Benítez, doctora en filosofia perla UAB, amb una tesi sobre la relació entre pràctiques artístiques i biotecnologies.

Aquesta activitat forma part de “Cosmògraf2017”, el nou projecte cultural que aglutina els cicles de pensament, art i ciència que organitza el Centre Cultural el Casino amb diverses entitats i col·lectius (Grups de Professors de Filosofia de la Catalunya Central, Cercle Artístic de Manresa, Agrupació Astronòmica de Manresa i Delegació de la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya), i que pretén ser un espai per reflexionar sobre el pensament  filosòfic, científic i artístic, com a  eines per entendre el món i transformar-lo.

Aquesta xerrada proposa una introducció als debats contemporanis sobre la condició humana a través de les pràctiques artístiques que treballen amb les tecnologies. Com ens afecten les tecnologies? Podem pensar futurs possibles per canviar el present a través d’aquestes propostes?, són algunes de les qüestions que es tractaran durant l’acte.

Nació Digital

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: